Over ons

Iedere onderneming heeft een doel. Wij streven ernaar om u te helpen bij het verwezenlijken van dit doel. Hiervoor heeft u allerlei informatie en kennis nodig. De kracht van Celik Administraties is dat wij extra service bieden voor onze klanten. Kunt u niet langs komen? Geen punt! Wij komen wel naar u.

Doordat service hoog in de vaandel staat bij onze plannen, proberen wij ons aan te passen naar uw wensen.

Maximale tijdbesteding
Tijd kost geld! Wij streven ernaar dat u zo laag mogelijk kosten maakt. Wij maken gebruik van een boekhoudpakket dat ervoor zorgt dat alle facetten van uw bedrijf zo snel en efficiënt mogelijk wordt verwerkt. Hierdoor kunt u kosten besparen. Dit ziet u terug in onze prijs en uiteindelijk in uw winst.

Kennisoverdracht
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten beschikken over de nieuwste kennis. Naast het feit dat wij hun helpen met de administratie, willen wij de klanten verder helpen. U kunt hierbij denken aan wat de rechten en plichten zijn van een ondernemer en hoe u een correcte administratie bijhoud? Dit zijn zaken die van groot belang zijn om geen problemen bij de Belastingdienst te hebben. Celik Administraties zorgt ervoor dat u deze problemen kunt vermijden.